جمعه ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۴
مردم با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن، پاسخ محکمی به روایت جعلی دشمن دادند

حوزه/ حجت‌الاسلام زمانی حضور گسترده مردم، به‌ویژه دانش‌آموزان در راهپیمایی ۲۲ بهمن را «بزرگ‌ترین رفراندوم مردمی» دانست و تصریح کرد: مردم با حضور خود در راهپیمایی۲۲ بهمن، بالاترین رأی نه را به روایت‌های جعلی دشمن دادند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از کرمان، حجت‌الاسلام علی زمانی ، امام جمعه شهرستان رابر، در خطبه های نماز جمعه با اشاره به نقش تعیین‌کننده مردم در پیشبرد آرمان‌های انقلاب اسلامی، تأکید کرد: ملت بزرگ ایران هر زمان که مقتدای خود را ایستاده و در میدان می‌بینند، با تمام وجود وارد صحنه می‌شوند و با شعار مرگ بر آمریکا عظمت و اقتدار خود را به نمایش می‌گذارند.

وی با بیان اینکه ثمره حقیقی این حضور، صرفاً سیاسی یا مقطعی نیست، افزود: شیرین‌ترین میوه این حضور مردمی، فراهم شدن زمینه ظهور حضرت ولی‌عصر (عج) و تحقق عدالت در سراسر جهان است.

امام جمعه رابر با تبیین مفهوم «حیات طیبه» حضور مردم را محور تحقق این الگوی تمدنی دانست و گفت: حیات طیبه یعنی جامعه‌ای که در آن فقر، فاصله طبقاتی و ظلم وجود نداشته باشد و هیچ انسانی از گرسنگی و درماندگی رنج نبرد؛ و این حقیقت، با حضور آگاهانه مردم در صحنه امکان‌پذیر می‌شود.

وی در ادامه، روایت‌سازی‌های دشمن را مورد انتقاد قرار داد و خاطرنشان کرد: دشمن تلاش می‌کند یأس، ناامیدی، بن‌بست و فروپاشی را القا کند، اما جلوه‌های امیدآفرینی در ایام دهه فجر در سراسر شهرستان رابر، پاسخ روشنی به این دروغ‌پردازی‌ها بود.

حجت‌الاسلام زمانی حضور گسترده مردم، به‌ویژه دانش‌آموزان در راهپیمایی ۲۲ بهمن را «بزرگ‌ترین رفراندوم مردمی» دانست و تصریح کرد: مردم با حضور در خیابان‌ها، بالاترین رأی نه را به روایت‌های جعلی دشمن دادند.

خطیب جمعه رابر با اشاره به تهدیدات نظامی دشمنان، گفت: ما پرورش‌یافته مکتبی هستیم که قاسم سیزده‌ساله و حبیب بن مظاهر را الگو معرفی می‌کند و همان‌گونه که شهید حاج قاسم سلیمانی فرمود، هر کس تیری به جمهوری اسلامی بیندازد، خداوند او را آواره خواهد کرد.

وی با رد ادعای دشمن درباره انکار پیشرفت‌ها، به دستاوردهای عمرانی استان کرمان اشاره کرد و افزود: افتتاح پروژه‌های متعدد، تلاش دهیاران در روستاها، نشاط اجتماعی و شجاعت نسل جوان در مطالبه‌گری، همگی نشانه‌های روشن پیشرفت هستند.

امام جمعه رابر در بخش دیگری از سخنان خود، به موضوع «زن، زندگی، آزادی» پرداخت و اظهار داشت: دشمن از آزادی سخن می‌گوید، اما هدفش تخریب هویت زن ایرانی و تبدیل او به ابزار تبلیغاتی و تجاری است؛ در حالی که آزادی آن‌قدر ارزشمند است که هزاران حاج قاسم فدای آن می‌شوند.

وی همچنین با قدردانی از تلاش‌ها برای نهایی شدن محور رابر–کرمان مطالبات زیرساختی شهرستان را یادآور شد و گفت: رابر زادگاه حاج قاسم و دیار ۳۵۰ شهید است و شایسته توجه جدی به زیرساخت‌ها، از جمله پارک بانوان، استخر و توسعه آموزش عالی می‌باشد.

در پایان، حجت‌الاسلام زمانی با اشاره به فرارسیدن ماه مبارک رمضان، بر ضرورت تحقق «غلبه اجتماعی» تأکید کرد و افزود: برگزاری جلسات جمع‌خوانی قرآن و پیوندهای ایمانی، موشک‌هایی هستند که در جنگ شناختی، قلب دشمن را متلاشی می‌کنند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha